Få rätt mediciner i rätt tid med läkemedelsroboten Dosell

Känn dig trygg att du eller dina anhöriga tar rätt dos i rätt tid. Nu kan du som medicinerar dagligen få tabletterna förpackade i dospåsar och bli påmind om varje dos. Om en dos inte tas larmar Dosells medicinrobot till utvalda mottagare via SMS. På så sätt minskar risken för att du tar fel medicin, överdoserar eller missar en dos.

Dosell är en patenterad läkemedelsrobot för säker och självständig medicinering i hemmet

%

Din titel går här

Vad säger Dosell-användarna?

95 procent av användarna som testat Dosell innan lansering vill fortsätta med tjänsten.*

Användarna förklarar att Dosell är enkel att hantera och att de har blivit betydligt bättre på att ta rätt medicin i rätt tid.

Dosell är en läkemedelsrobot för tryggare och enklare medicinering i hemmet. Alla som får sina mediciner förpackade i dospåsar kan använda Dosell för att underlätta vardagen. Dosell har användare i alla åldrar. Roboten påminner med ljud och ljus samt larmar via SMS om aktuell dos inte tagits i rätt tid.

*Dosell AB:s kundundersökning om användarupplevelse, september 2021. 

Så här gör du för att beställa

Få dina mediciner förpackade i dospåsar

Om du inte har dospåsar idag prata med din läkare eller beställ DosPac här.

Beställ Dosell på apoteket.se

Avgiften för Dosell är 499 kr. Dosell skickas sedan hem till dig.

Ladda ned och installera Dosell-appen på din smartphone (iPhone eller Android) via App Store eller Google Play

Aktivera ditt abonnemang i appen. Välj mellan två olika prisplaner, 299 kr/mån eller 2999 kr/år.

Var kan jag köpa Dosell?

Dosell finns att köpa på Apoteket för 499 kronor och sedan tillkommer 299 kronor i månaden för det löpande abonnemanget. Du tecknar abonnemanget direkt i din mobiltelefon via appen Dosell.

Vad säger våra kunder?

Ett enklare liv för patienter, anhöriga och vårdpersonal.

I takt med att vi konsumerar allt mer läkemedel ökar också risken för läkemedelsskador. I snitt läggs 300 personer i Sverige varje dag in på sjukhus på grund av felaktig medicinering, med stort lidande för den enskilde individen såväl som stora kostnader för samhället.

Genom att automatiskt mata ut tabletter i dospåsar vid ordinerad tidpunkt säkerställer Dosell att användaren får sin medicin vid rätt tillfälle. Dosell påminner när det är dags för medicinering och kan larma upp till tre utvalda anhöriga om medicinen av någon anledning inte tas. På så sätt kan Dosell minska risken för att användaren överdoserar, tar fel kombination av läkemedel eller inte tar sin medicin alls.

Dosell är helt enkelt ett värdefullt hjälpmedel för dig som användare och en trygghet för dig som anhörig.

Räddar liv

Varje dag dör i snitt fem personer
på grund av felaktig medicinering.
Med bättre uppsikt över vilka läkemedel man tar, och när de tas, minskar risken för läkemedelsskador och
sjukhusinläggningar.

Ökad kontroll

Den tillhörande applikationen ger användaren kontroll över tidpunkt när medicinen kan tas innan schemalagd dispensering, vilka personer som skall vara mottagare av larmhändelser samt när och hur larm skickas via sms till larmmottagarna med varning om att schemalagd medicin inte har plockats ut ur Dosell.

Enkelt och prisvänligt

Dosell Konsument är en abonnemangstjänst. Abonnemang för Dosell Konsument kan tecknas och bekostas av till exempel anhöriga för brukaren räkning.

Vill du implementera Dosell i din hemtjänstverksamhet?

För er som är verksamma inom vården eller annan professionell hemtjänstverksamhet och vill veta hur ni kan arbeta med och erbjuda Dosell i er verksamhet vänligen kontakta någon av våra partners eller maila info@dosell.com för mer information.

Några av våra kunder