Köp din medicingivare nu

Säkerställ rätt medicin vid rätt tid

Vi är säkra på att vår produkt kommer att underlätta din medicinering och erbjuder därmed 100% nöjd kundgaranti! Det innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, returnerar du produkten och får pengarna tillbaka.

Dosell är en läkemedelsrobot för tryggare och enklare medicinering i hemmet

Alla som idag får sina mediciner förpackade i dospåsar kan använda Dosell för att underlätta vardagen. Dosell har användare i alla åldrar. Medicingivaren påminner med hjälp av ljud, ljus samt larm via SMS om aktuell dos inte tagits i rätt tid. Upplev säkrare medicinering med Dosell läkemedelsrobot.

Dosell kostar 1 999 kronor. Sedan tillkommer 299 kronor i månaden för den löpande tjänsten. Du tecknar tjänsten som är helt utan bindnings- och uppsägningstid direkt i din mobiltelefon via appen Dosell, efter du har fått produkten.

Räddar liv

Varje dag dör i snitt fem äldre personer
på grund av felaktig medicinering.
Med bättre uppsikt över vilka läkemedel
patienten tar, och när de tas, minskar
risken för läkemedelsskador och
sjukhusinläggningar.

Sparar tid

Med Dosell kan vård- och
hemtjänstpersonal fjärrstyra och övervaka patientens medicinering på distans. På så sätt frigörs värdefull tid från läkemedelshantering till annat viktigt patientarbete.

Minskar kostnader

Färre sjukhusinläggningar och
effektivisering av vårdpersonalens arbete sänker vårdkostnaderna för kommuner och landsting.

Vad säger Dosell-användarna?

95 procent av användarna som testat Dosell innan lansering vill fortsätta med tjänsten. Användarna förklarar att Dosell är enkel att hantera och att de har blivit betydligt bättre på att ta mediciner i rätt tid.

Dosell är en läkemedelsrobot för tryggare och enklare medicinering i hemmet. Genom att automatiskt mata ut tabletter i dospåsar vid ordinerad tidpunkt säkerställer Dosell att användaren får sin medicin vid rätt tillfälle. Dosell påminner när det är dags för medicinering kan larma upp till tre utvalda anhöriga om medicinen av någon anledning inte skulle tas. På så sätt minskas risken för att användaren överdoser, tar fel kombination av läkemedel eller inte tar sin medicin alls.

Vem kan komma igång?

Vem som helst har redan idag möjlighet att få sina mediciner paketerade i dospåsar oberoende av om en läkare ordinerar tjänsten eller ej. Apoteket AB tillhandahåller tjänsten DosPac.

Dosell Konsument riktar sig till de fler än 200 000 personer som redan idag får sina mediciner via dospåsar samt till alla de som i framtiden själva väljer att bekosta medicinering via dospåsar via DosPac och MinDos för ökad säkerhet och trygghet.

Säkra fler fina stunder tillsammans

Kom igång idag och köp din Dosell medicingivare nu

Webbutveckling Comlog Webbyrå, Stockholm