Köp din medicingivare nu

Säkerställ rätt medicin vid rätt tid

Vi är säkra på att vår produkt kommer att underlätta din medicinering och erbjuder därmed 100% nöjd kundgaranti! Det innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, returnerar du produkten och får pengarna tillbaka.

Dosell är en läkemedelsrobot för tryggare och enklare medicinering i hemmet

Alla som idag får sina mediciner förpackade i dospåsar kan använda Dosell för att underlätta vardagen. Dosell har användare i alla åldrar. Medicingivaren påminner med hjälp av ljud, ljus samt larm via SMS om aktuell dos inte tagits i rätt tid. Upplev säkrare medicinering med Dosell läkemedelsrobot.

Dosell kostar 1 999 kronor. Sedan tillkommer 299 kronor i månaden för den löpande tjänsten. Du tecknar tjänsten som är helt utan bindnings- och uppsägningstid direkt i din mobiltelefon via appen Dosell, efter du har fått produkten.

Vem kan komma igång?

Idag har alla möjlighet att få sina mediciner förpackade i dospåsar oavsett om en läkare ordinerar tjänsten eller inte. Tjänsten DosPac tillhandahålls av Apoteket AB eller kontakta din läkare.

Dosell Konsument vänder sig till de över 200 000 personer som redan idag får sina mediciner i dospåsar och till alla som i framtiden själva väljer att bekosta medicinering via dospåsar med hjälp av DosPac och MinDos för att öka säkerheten och tryggheten.

Säker medicinering

Med Dosell får du eller dina anhöriga bättre kontroll över din medicinering, och därmed minskar risken för läkemedelsskador och onödiga sjukhusbesök. 

Sparar tid

Dosell ger anhöriga möjlighet att övervaka brukarens medicinering på distans. På så sätt frigörs värdefull tid för läkemedelshantering.

Ökad trygghet

Du som anhörig eller brukare känner dig tryggare med vetskapen att medicinen alltid tas i rätt tid och i rätt dos. Dosell ger dig eller dina nära bättre kontroll över medicineringen.

Vad användarna tycker

Det har alltid funnits en stress om att glömma pappas mediciner. Mamma och jag har hjälpts åt att komma ihåg, men jag bor inte i stan vilket gjort det allt svårare

Vi bestämde oss för att prova en läkemedelsrobot i stället. Det är vi mycket glada för.

Det känns tryggt måste jag säga.

Per Helander
Son till en användare, Varberg

2016 fick Åsas dotter Malin diagnosen epilepsi. Från och med den dagen har hela familjen från Karlstad behövt rycka in och hjälpa Malin att komma ihåg att ta sina förebyggande mediciner.

– I stället för att ha en mamma och pappa som tjatar har Malin nu hjälp av mini-Malin, som vi kallar roboten för. Det är så skönt att numera veta att Malin får sin medicin i rätt mäng och i rätt tid.

Åsa Tobiasson
Mamma till en användare, Karlstad

Theo, 48 år bor i Nybro tillsammans med sin sambo och sina tre barn. För ett och ett halvt år sedan fick han en hjärtinfarkt och idag äter Theo mediciner för att undvika återfall och smärtor.

– Hjärtinfarkten kom helt plötsligt. När jag åkte i ambulansen var jag helt säker på att det var en lunginflammation. Jag har nämligen haft det tidigare och det kändes precis likadant.

Theo Åberg
Användare, Nybro

Säkra fler fina stunder tillsammans

Kom igång idag och köp din Dosell medicingivare nu

Webbutveckling Comlog Webbyrå, Stockholm