Säkerställ rätt medicin vid rätt tid

Vi är säkra på att vår produkt kommer att underlätta din medicinering och erbjuder därmed 100% nöjd kundgaranti! Vilket innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, returnerar du produkten och får pengarna tillbaka. 

 

 

 

 

 

Säkerställ rätt medicin vid rätt tid

Vi är säkra på att vår produkt kommer att underlätta din medicinering och erbjuder därmed 100% nöjd kundgaranti!
Vilket innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, returnerar du produkten och får pengarna tillbaka.

Räddar liv

Med bättre uppsikt över vilka läkemedel man tar, och när de tas, minskar risken för läkemedelsskador och
sjukhusinläggningar.

Ökad kontroll

Den tillhörande applikationen ger användaren kontroll över tidpunkt när medicinen kan tas innan schemalagd dispensering.

Enkelt och prisvänligt

Dosell Konsument är en abonnemangstjänst. Tjänsten kan tecknas och bekostas av till exempel anhöriga för brukaren räkning. Ingen bindnings- eller uppsägningstid. 

Dosell är en läkemedelsrobot för tryggare och enklare medicinering i hemmet

Alla som idag får sina mediciner förpackade i dospåsar kan använda Dosell för att underlätta vardagen. Dosell har användare i alla åldrar. Läkemedelsroboten påminner med hjälp av ljud, ljus samt larm via SMS om aktuell dos inte tagits i rätt tid. Upplev säkrare medicinering med Dosell läkemedelsrobot.

Dosell kostar 1 999 kronor. Sedan tillkommer 299 kronor i månaden för den löpande tjänsten. Du tecknar tjänsten som är helt utan bindnings- och uppsägningstid direkt i din mobiltelefon via appen Dosell, efter du har fått produkten.

 

”Ju äldre mina patienter blev, desto fler olika läkemedel behövde de och det ledde allt oftare till felmedicinering. En enkel, säker lösning behövdes. Jag uppfann Dosell som garanterar patienterna rätt läkemedel vid rätt tidpunkt och som larmar om fel uppstår!” – Göran Sjönell, läkare  och uppfinnare.

Se hur det fungerar i videon nedan.

Ju äldre mina patienter blev, desto fler olika läkemedel behövde de och det ledde allt oftare till felmedicinering. En enkel, säker lösning behövdes. Jag uppfann Dosell som garanterar patienterna rätt läkemedel vid rätt tidpunkt och som larmar om fel uppstår!

Se hur det fungerar i videon nedan.

Vad säger Dosell-användarna?

95 procent av användarna som testat Dosell innan lansering vill fortsätta med tjänsten. Användarna förklarar att Dosell är enkel att hantera och att de har blivit betydligt bättre på att ta mediciner i rätt tid.

Dosell är en läkemedelsrobot för tryggare och enklare medicinering i hemmet. Genom att automatiskt mata ut tabletter i dospåsar vid ordinerad tidpunkt säkerställer Dosell att användaren får sin medicin vid rätt tillfälle. Dosell påminner när det är dags för medicinering kan larma upp till tre utvalda anhöriga om medicinen av någon anledning inte skulle tas. På så sätt minskas risken för att användaren överdoser, tar fel kombination av läkemedel eller inte tar sin medicin alls.

%

Säkra fler fina stunder tillsammans – Kom igång idag!