Våra partners

”Italien är ett av de länder med högst åldrande befolkning. Över 24 miljoner människor är kroniskt sjuka. Människor som tar mer än 5 tabletter om dagen är 8,8 miljoner och de som tar mer än 10 är 2,9 miljoner. REMEDIOs strategi är att erbjuda tjänster för vård av kroniska patienter och att förvandla 20 000 apotek i Italien till verkliga servicenav. Produkten Dosell med iZafes expertis gör iZafe till en utmärkt partner för att revolutionera den italienska standarden för farmakologisk terapi.”
Alessandro Ladecola

CEO, REMEDIO

”Tack vare väldigt stabil teknologi och förmånlig prissättning är Dosell medicindispenser det perfekta komplementet till vår välfärdsteknologiska plattform.”
Arvid Bakken

General Manager, Careium AS

”Med en växande och åldrande befolkning i Norge är behovet av hjälpmedel för hemvård stort, och förväntas bli större. Samtidigt har Covid-19 förstärkt behovet ytterligare. Läkemedelsroboten Dosell har integrerats till vår plattform för digital välfärdsteknologi som ger ökad självständighet och trygghet för äldre. Med den unika prisbilden som Dosell erbjuder har vi lyckats stärka vår konkurrenskraft i upphandlingar.”
Geir Tore Jakobsen

CEO, Hepro AS

”Med Dosell som tjänst i produktportföljen fortsätter vår framgångsrika systemintegration av effektiv och värdefull välfärdsteknik för vård och omsorg. Dosell bidrar till stora besparingar för vårdpersonal genom minde restid, färre besök hos brukarna samtidigt som det ökar säkerheten avsevärt för hantering av läkemedel.”
Catrin Larsson

LIF Auktoriserad läkemedelsinformatör, Zafe Care Systems

”Vi är mycket glada över samarbetet mellan Vivago och iZafe. Detta samarbete kommer att vara ett viktigt steg för Vivagos framtida satsning på digitalisering av läkemedelsdispensering i Finland samtidigt som det stärker vårt tjänsteerbjudande. Samarbetet med iZafe och deras digitala läkemedelsdispenser Dosell möjliggör ett mer omfattande tjänsteerbjudande till våra kunder i Finland. Vivagos hälso- och trygghetslösningar tillsammans med Dosell skapa en ökad säkerhet och bättre vård för våra äldre.”
Niina Vilkas

VD, Vivago Ltd

”Hippo möjliggör virtuell vård över hela världen och vi är glada att lägga till denna viktiga funktion för att förbättra livskvaliteten och hälsan för patienter och för att sänka den totala kostnaden för vården. Det är en del av Hippos mål att göra Polymorphic Medicine till verklighet – vår inställning till hälsa och vård är en optimal blandning av egenvård, fysisk vård och virtuell vård, som matchar patientens behov och preferenser med tillgängliga resurser för att maximera resultaten.”

Patrick Quinlan

MD, VD och grundare, Hippo Technologies

Jag vill bli partner

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

9 + 4 =